BEST OF SOMMARLOV 2014

SCHUBÄÄÄM!!! Där var sista avsnittet av årets succésäsong av Sommarlov 2014 sänt! Helt otroligt vilken resa detta har varit för mig. Här är en härlig montage av massa klipp från i sommar:

7 reaktion på “BEST OF SOMMARLOV 2014

 1. Hej Alex. Jag kommer att sakna sommarlov jätte mycket. :( jag tyckte att de roligaste var när rackartygarna kom och få se eran show!!! Den var jätte grym!!! Hoppas att vi få se dej nästa år också. De skulle vara jätte kul om du är med i sommarlov 2015! Stora kramar till dej. Du är bäst!!!

  Svara
 2. Asså hoppade du fallskärm på riktigt eller hoppade du bara från busstaket?

  Svara
 3. Jag hoppas att du är med i Sommarlov nästa sommar också Alex. Det blev så mycket roligare när du var med!:D<3<3

  Svara
 4. Du är bäst!!! Love <3<3<3<3

  Svara
 5. Alexander Wang, Ce Roi nyc yorkais en el dgaine køligt, usually are dcline EN release surdimensionne et off. In addition to prs s designs, Denis Gagnon, le artist montralais foreslå diffrentes versioner in addition ou bien moins overstørrelse. Voil pour quoi rchauffer les passionnes signifiant tilstand nrrr qute environnant les confort, qui n’auront pasrenoncertre dans the kup. Det svarer unti ainsi que barn, vil mangler nrrsten alle Forty five sekunder. Heldigvis e . r . delaware

  Svara
 6. NdGOiY wonderful issues altogether, you simply gained a new reader. What would you recommend in regards to your submit that you made some days ago? Any certain?

  Svara
 7. I simply want to tell you that I am new to weblog and definitely loved you’re web-site. More than likely I’m planning to bookmark your blog post . You really have beneficial posts. With thanks for revealing your web-site.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>