6 reaktion på “Bildbomb från en sändning

 1. Hej Alex.De var sååå kul att få se Rackartygarna uppträda i sommarlov!!!!!<3<3<3<3<3 Ni var ju as gryma, de var sååå coolt att se showen!!!!:):) Jag ömskar att jag kunde vara där!!! vilken enige ni har!!! Jag kommer att SAKNA SOMMARLOV!:( Du är så grym!!! Hoppas att du kommer att vara med nästa år också!!! Skulle vara kul om Rackartygarna kom till Uppsala någon gång!!! ;) Du är så söt!!! Amanda

  Svara
 2. Snygga bilder och supershow!!!

  Svara
 3. Kul att få se den tunga kameran du skrev om på instagram! Både roliga och fina bilder, gillar Farahs min på andra bilden! ;) Kommer sakna er nästa vecka!

  Svara
 4. The particular Nike best extra tall shoes and boots for ladies in the Super high shoes or boots coming from Nike include the most up-to-date as well as the sleekest shoes readily available. These are designed .uk/ to often be actually comfy along with remarkably magnificent. Also, a Nike best tall boots and shoes for women currently have perfectly characterized outlines and Nike Free Run shoes enhanced outsoles.So, whether you are jogging across the subway or else you are on your chair pick up,

  Svara
 5. Love!

  Svara
 6. Wow, helt underbar blogg har du Alex! Älskar när du skriver verkligen suuper långa texter så att man har något att läsa.. Jag i alla fall tar åt mej av dm sjukt mycket, och verkligen tänker efter sen närt jag läst klart! ;)
  men bara en fråga, tror inte att du kommer svara på den haha! Men vilken kamera använder du när du tar dina bilder? Dom blir verkligen super bra!
  Skulle btw vara fett najs om du ville kika in på mon blogg och slänga in en kommentar. Skulle vara guld värt! ;) <3
  Kramar Amanda <3

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>