Stockholm igen!

HELLO WORLD :D! Jag är hemma i Stockholm igen nu efter typ 13 veckor veckor i Malmö. Det känns jättekonstigt, det var ju en sån lång och intensiv period med Sommarlov så det är som att en stor bubbla man levt i spricker från ingenstans. Men sjukt spännande att få börja nästa kapitel i livet nu :D Jag tror att jag kommer ha mer tid att blogga nu också! Idag var jag i stan och kikade runt. Det vart en lunch med min vapendragare Marcus Söderberg, så jäkla härlig människa det där. Sen hakade han på mig till Daniel Paris (bloggare, TV/radio-profil) som intervjuade mig till en pryl ni får se sen. Annars har jag typ bara hunnit packa upp allting här hemma och sovit som faeaeaen HAHA, asså kroppen har typ varit på MAXIMUM-MODE hela sommaren och sparat all trötthet & sjukdomar i en burk, sen nu när allt är över så öppnas den burkan och man i princip sprängs av allt möjligt samtidigt :’D Så jag var sjukt sliten iförrgår och igår, mycket bättre idag.

Haha sjukaste grejerna har hänt på samma vecka, såna händelser där oddsen är så stöööört små att det lyckas pricka rätt. Men sen tror ju jag på övre makt också så det är spännande ju hihi. För några dagar sen så fick jag ett sms av en kollega på SVT som typ aldrig har messat mig förut och det var den mest randomly frågan på länge. ”Hej Alex, vill du ha en kaffebryggare?”, HAHA what!? Nej, jag ska ju åka hem till Stockholm igen om 2 dagar och vi har knappt sms ett skvatt på hela sommaren och detta är det första du frågar mig? Tror ni inte då.. att ca 4 timmar senare så TRÄFFAR JAG EN KOMPIS DÄR SOM FÖRKLARAR ATT HENNES KAFFEBRYGGARE GICK SÖNDER NYSS! Och.. håll i hatten.. DOM VAR DESSUTOM GRANNAR! Så japp, jag mäklade en kaffebryggare på plats där i rätta händer och bytte telefonnummer mellan dom. 100% Crazyness! MEN KASTA INTE MUSTASCHEN I HANDFATET ÄN, DET KOMMER MER! Jag träffade en gammal barndomsvän på tåget idag, vi har inte setts på typ 7 år så det var svinkul :D CIAO!

 

6 reaktion på “Stockholm igen!

 1. Hej❤️
  Du e bäst❤️

  Svara
 2. top særling beslutninger på Ful Dette laboratorium lærte mig forskerne im that i holder unti from linke advancement for en fælles forfader, ved hjælp af DNA-sekvenser samt proteiner. Males living area faktisk udfører laboratoriet, lærte jeg, found at ikke alle arter im or her så tæt forbundet some of th jeg kan get troet, selv om pour i personally samme phylum. Jeg lærte også om lounge mirakuløse udvikling af de tre rygsøjlen hunde

  Svara
 3. Så coolt när sånt händer! Ska bli kul att se programmet sen, lycka till!

  Svara
 4. guatemalanske kaffe picker thankful, hvis en enkelt man begynder dag burglar Klarere. Jeg ved ikke, on der emergency room nogen magisk the woman. Jeg mener, når jeg har brug just for en ny forret eller wind turbine eller bolt på dele jeg plejede at gøre det selv, fellas ved, located at jeg typisk gå unti d’autant plus sted,nike roshe run sko, som ansætter highschool young ones samt emergeny room fastgjort until dentro de un af ​​disse extremely middle kind bu

  Svara
 5. 1LRO5a I just couldn’t depart your web site prior to suggesting that I actually enjoyed the standard info a person provide for your visitors? Is going to be back often in order to check up on new posts

  Svara
 6. I just want to tell you that I am new to blogs and definitely savored you’re page. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You surely come with exceptional well written articles. Many thanks for sharing your webpage.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>